Site Overlay

طرز تهیه شیرینی ماندل بولار


شیرینی ماندل بولار! نیازی نیست از اسم این شیرینی بترسید، اصلا چیز عجیب و غریبی نیست. این شیرینی از انواع شیرینی های سوئیسی است . طرز تهیه شیرینی ماندل بولار بسیار آسان است. و برای مهمانی ها بسیار مناسب است.

 
شیرینی ماندل بولار! نیازی نیست از اسم این شیرینی بترسید، اصلا چیز عجیب و غریبی نیست.این شیرینی از انواع شیرینی های سوئیسی استکه دستور پخت بسیار آسانی دارد و برای مهمانی ها بسیار مناسب است.

مواد لازم:


آرد برنج 50 گرمآرد شیرینی 50 گرمکره 60 گرموانیل مقدار لازمتخم مرغ 1 عددپودر قند 2 قاشق غذاخوریژله بریلو به میزان لازمطرز تهیه شیرینی ماندل بولار

1-ابتدا کره را همراه پودر قند خوب بزنید تا پف کند.

2-سپس زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و دوباره خوب هم بزنید.

3-در آخر هر دو آرد را الک کنید و با دست به‌شکل خمیر درآورید. اصلا ورز لازم ندارد.

اگر خمیر چسبنده بوده به‌مدت 2 ساعت خمیر را در یخچال استراحت بدهید.بعد به اندازه یک فندق درشت از خمیر برداشته و آن‌را گرد کنیدو با وسیله‌ای یک سوراخ در آن ایجاد کنید.خمیر را در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا زیر آن طلایی شود.

4-بعد از سرد شدن با ژله بریلو و شکلات تزیین کنید.

نکته:

1. خمیر نباید زیاد سفت باشد چون در هنگام گرد کردن ترک می خورد.

2. خمیر باید طوری شود که به دست تمیز نچسبد.

3. میتوانید گلوله های خمیری را در گردو خرد شده بغلطانید و بعد بپزید.

4. همیشه کنی سفیده هم اضافه میکنم تا چسبندگی بهتری ایجاد بشه و در سفارشها با روغن قنادی زدم مشکلی پیش نیامده فقط در مرحله آخر کمی در دست مالش بدید تا ترک نخورد.

منبع :پارسه گرد



Source link

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *