Site Overlay

دوره آموزش آشپزی غذای ایرانی و خارجی برای رستوران

ولی متاسفانه موقعیت حضور در همین مسابقه پیش نیامد تا همین که در یک سمینار آشپزی آن‌گاه از گذشت حدود پنج سال از آرزویی که در سر میپروراندم مهم مدرس شف فرانسوا از نزدیک آشنا شدم و اهمیت او درباره صنعت آشپزی گفتوگویی داشتم. از حضور در این برنامه و استعداد آشپزهای جوان اهل ایران به جهت مان بگویید: «بله، حضور من در برنامه دستپخت باعث شد تا اکثر با مردمان عزیز کشور‌ایران و عشق مندان به فن آشپزی، آشنا نحس و از نزدیک گفتوگوهای مفصل و مفیدی داشته باشم. درصورتیکه صبر آشپزی را ندارید و یا ترجیحا علاقهمند به غذاهای کبابی هستید، خوبتر میباشد در زمان غذاهای کبابی که در بخش آموزشگاه آشپزی کباب به شکل جداگانه قرار گرفته است، کمپانی کنید و مهارتهای خویش را افزایش دهید. همچنین همکاری اصلی ایشان در چند پروژه سبب ساز شد که به همدیگر علاقهمند شویم و معلم بنده را از پدرم خواستگاری کردند و از آن جایی که پدرم دوست داشت خودم برای زندگی ام تصمیم بگیرم ، انتخاب را به عهده خودم گذاشت و من دارای کمال میل تصمیم گرفتم در کنار آشپز بزرگی که هنگامی آرزویم همین بود که غذایم را تست کنند و نمره بدهند، زندگی کاری و شخصی خودم را ادامه بدهم و از علم و دانش و تجربیات عظیم او چه در زندگی شخصی و چه در زندگی کاری بهرهمند شوم». «اگر بخواهم به تیتر همسر یک فرانسوی از خصوصیت های مردهای فرانسوی بگویم، باید اشاره کنم که میل کردن طعام در کنار خانواده، برایشان خیلی کلیدی و کلیدی ارزش است.» خانم رنجبریان اساسی این مقدمه و در بخش نهایی کلام هایش میگوید: «احساساتی بودن و حساس وجود سن زیاد، سعی برای رویش ذهن، فکر، دانش، یادگیری، خلاقیت در شغل خودشان و دلداده شیک پوشی و زیبایی از ویژگیهای شخصیتی همسر من است. من خیلی خوشبختم چون حساس یک خانم اهل ایران ازدواج کردم. وقتی که به سرآشپزهای برنا درس میدهم یا این که زمانی آن ها را ملاقات میکنم، میگویند که استاد، ما خیلی دوست داریم مثل شما بشویم. اهمیت ما همراه باشید. تغذیه نقش حیاتی در سلامتی ما انسان ها دارااست و بخش اعظمی از بیماری ها و ناخوشی ها بدلیل عدم رعایت اصول علمی تغذیه در تهیه و تنظیم خوراکی هاست. بهترین سرآشپزها در سراسر عالم اذن نمی دهند عدم وجود یک چیز به ایده پشت پیاله آنان انتها دهد. من به آن‌ها میگویم که نمی شود طی یک یا این که دو سال سر آشپز شد! از تدریس آشپزی خوراک های محلی جمهوری اسلامی ایران نباید غافل شد و نمی شود ایرانی باشیم، ولی به سراغ سفارش غذا های اصیل و سنتی کشورمان نرویم، هر چه میزان که سرتان نامرتب باشد و یا مشغله داشته باشید و هر چقدر که در خوراک تناول کردن تنوع داشته باشید باز هم هنگام تناول کردن غذاهای سنتی و محلی کشور ایران شادی و هیجان خواهید داشت. هنگامی که استاد، داور مسابقات دستپخت بودند، من ۲۳ سال داشتم و یکی از از آرزوهایم همین بود که در مسابقه دستپخت شرکت کنم و مدرس فرانسوی که آن زمان اسمشان را هم نمیدانستم، دستپخت من را آزمون کنند و نمره بدهند. به جهت کسانی که هر جور نگرانی در آیتم دقیقا چه جایی و همچنین هدایت در مورد چگونگی به کارگیری از آموزش آشپزی قزوین ، شما شاید می توانید اهمیت ما در برگه وب تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *