Site Overlay

آیا سیر سیاه برای پیشگیری از سرطان مفید است

سیر سیاه و سرطان

سیر سیاه چندین برابر سیر معمولی آنتی اکسیدان دارد. آنتی اکسیدان ها نقش اساسی در پیشگیری و درمان سرطان دارند. رادیکال های آزاد در بدن باعث سرطان می شوند. افرادی که هر روز سیر سیاه مصرف می کنند، آنتی اکسیدان های زیادی در بدن خود دارند و این آنتی اکسیدان ها رادیکال های آزاد را از بین می برند. تاثیر مصرف سیر سیاه برای کمک به درمان سرطان نیز در چندین مطالعه تایید شده است.

سیر سیاه و دیابت

مطالعات نشان می دهد که سیر سیاه دکتر بیز در دیابت و عوارض آن مفید است. سرکه سیاه هموستاز خون را بهبود می بخشد و در نتیجه به کنترل قند خون کمک می کند. علاوه بر این، آنتی اکسیدان های موجود در سیر سیاه از دیابت پیشگیری می کند یا عوارض دیابت و مشکلات آن را بهبود می بخشد.

سیر سیاه و گرفتگی عروق

سیر سیاه خاصیت چربی زدایی و چربی سوزی دارد و چربی های رسوب شده در شریان ها و سیاهرگ ها را از بین می برد. این به سلامت عروق قلب و خود قلب کمک می کند.
سیر سیاه برای فشار خون

خوردن سیر سیاه می تواند فشار خون را کاهش دهد. سیر سیاه برای افراد مبتلا به فشار خون بسیار مفید است. افراد مبتلا به فشار خون پایین باید سیر سیاه را همراه با غذاهایی که فشار خون را افزایش می دهد بخورند تا دچار مشکل نشوند.

نحوه مصرف سیر سیاه

سیر سیاه را می توان خالی خورد. می توانید انگور فرنگی سیاه را با سایر غذاها مخلوط و مصرف کنید. می توانید سیر سیاه را روی نان سوخاری بمالید و بخورید. مصرف روزانه یک حبه بزرگ سیر سیاه توصیه می شود. اگر از سیر سیاه برای درمان استفاده می کنید، می توانید روزی دو یا در نهایت سه حبه مصرف کنید.

برای اینکه از نحوه صحیح مصرف سیر سیاه مطلع شوید می توانید به کالایاب مراجعه کنید و از کارشناسان این فروشگاه اطلاعات رایگان بگیرید
تولید سیر سیاه

برای تولید سیر سیاه باید آن را به مدت 50 تا 90 روز در دمای 60 تا 77 درجه و رطوبت 80 تا 90 درصد نگهداری کرد که کار ساده ای نیست. تولید سیر سیاه در منزل نیز امکان پذیر است اما این کار سختی است و ممکن است به صرفه نباشد. برای این کار باید پایه پلوپز را با توری پایه بچینید تا سیر با زمین تماس پیدا نکند. سیر تازه را با غلاف های کامل داخل کاغذ و سپس داخل سلفون کافی بپیچید و روی توری سیمی قرار دهید. کف پلوپز مقدار بسیار کمی آب بریزید و درب آن را ببندید.
حالا باید دمای برنج را روی 70 درجه تنظیم کنید و حداقل 20 تا 30 روز صبر کنید. بعد از این مدت یکی از سیرها را امتحان کنید. اگر خوب تخمیر شد، سیر سیاه شما آماده است. در غیر این صورت اجازه دهید سیر چند روز دیگر تخمیر شود.
سیر سیاه از کجا بخریم

همانطور که گفته شد تولید سیر سیاه آسان و زمان بر و پرهزینه نیست. سیر سیاه معمولا در فروشگاه ها و مغازه ها یافت نمی شود و بهتر است آن را از یک تولید کننده معتبر خریداری کنید. در هنگام خرید سعی کنید سیر سیاه تهیه کنید که اولاً از سیر سفید مرغوب تولید می شود، ثانیاً فرآیند تخمیر را به خوبی پشت سر گذاشته است و ثالثاً باید در دمای پایین و شرایط بهداشتی نگهداری شود.برای خرید سیر سیاه برای زود انزالی اینجا رو کلیک کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *